אדם שיש לו גמישות פסיכולוגית ידע לקבל ולהתמודד טוב יותר עם קשיים , חסמים ומשברים, תוך שהוא ממשיך לצעוד לעבר חיים של הגשמה עצמית ומשמעות. מתוך המחקר הענף של *ACT (גישה טיפולית מבוססת מיינדפולנס) צמח מודל הגמישות הפסיכולוגית: שישה מרכיבים של גמישות פסיכולוגית, שכל אדם שיילמד ויתרגל אותם יוכל בעזרתם לשפר את מנעד הגמישות שלו ובהתאמה להתגבר על קשיים ולשפר משמעותית את איכות חייו.
מטרות הסדנה
הקניית ידע וכלים בסיסיים לתרגול מיינדפולנס בחיי היומיום
איתור מקומות בהם חוסר גמישות פסיכולוגית פוגם ברווחה האישית וביכולת לנוע לידי הגשמה עצמית בתחומי החיים השונים
היכרות עם מודל הגמישות הפסיכולוגית, רקע, מרכיבי הגמישות הפסיכולוגית והתועלות שבהם
המשך טיפוח הגמישות הפסיכולוגית: מתן תכני הסדנה, תכנים משלימים, מדיטציות מוקלטות בהנחייה, כלים והצעות לתרגול. כל אלו יישלחו לצורך המשך העבודה על שיפור הגמישות הפסיכולוגית בין המפגשים ובתום הסדנה
שיפור הגמישות הפסיכולוגית דרך עבודה אישית וקבוצתית. בחינת דילמות קבוצתיות ואישיות, תוך הכרה בידע הייחודי למשתתפות ולמשתתפים וב"חכמת הקבוצה"
אודי גולדשטיין MAAT בוגר המסלול למטפלים מנוסים באומניות- פסיכודרמה ומתמחה בפסיכותרפיה מבוססת מיינדפולנס. מדריך סטודנטים על עבודתם בתחום בריאות הנפש במסגרת הכשרתם הקלינית לתואר שני בפסיכודרמה במכללת סמינר הקיבוצים. מרצה בנושא פסיכודרמה בגישת ההחלמה, במסלול לתואר שני בפסיכודרמה בשלוחה החרדית של אוניברסיטת חיפה ובבית הספר לשיקום. עובד למעלה מעשור בתחום בריאות הנפש בכובעים שונים.